Boekhandel KosterWij heten u van harte welkom bij Boek- en Kantoorboekhandel Koster, al meer dan 25 jaar een begrip op Urk.

In onze gezellige, ruim gesorteerde winkel vindt u een uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften, CD-Rom's, christelijke lectuur, psalmboekjes, dagboeken, gedichtenbundels, wenskaarten, kadoartikelen, enz. enz. Ook al uw kopieer- en inbindwerk verzorgen wij vakkundig U komt, faxt of mailt uw schoolboekenlijst en wij zorgen ervoor dat deze voor u klaar staat.

Voor onze kantoorafdeling geldt de slogan "van paperclip tot computer". Wij hebben het woord "Service" hoog in ons vaandel Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies betreffende kopieermachines, papiervernietigers, faxen, enz. enz. Voor een gewone maar ook voor een zeer luxe pen kunt u bij ons terecht Via onze site kunt u al uw favoriete boeken en/of muziek cd's bestellen.

Misschien is het ook een leuk idee om een dagje Urk te combineren met een bezoek aan onze winkel, gelegen aan de pittoreske haven.

De winkel is door de weeks geopend van 8.00 tot 18.00 uur.
We hebben op vrijdag koopavond tot 21.00 uur.
Tussen 13.00 en 14.00 uur zijn wij gesloten.

Adresgegevens
Handelskade 8-9
8321 KB
0527688080

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Altijd een passend cadeau!