Intertoys Koster UrkIs uw kind een rauwer, een douwer, een schouwer of een bouwer? Intertoys is hiervoor het paradijs voor kinderen die speelgoed mogen kopen of uitzoeken.

Altijd zijn er leuke aanbiedingen en klanten vinden er alles op speelgoedgebied. Van computerspelletjes tot bordspellen en van kleuterspeelgoed tot bekende toppers als Lego en Playmobil. Ieder kind is anders, Intertoys ‘speelt’ hierop in.

Verder vind je in de gezellige, ruim gesorteerde winkel  een uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften, CD-Rom's, christelijke lectuur, wenskaarten, kadoartikelen, enz. enz. Ook al het kopieer- en inbindwerk wordt vakkundig verzorgd. 

Misschien is het ook een leuk idee om een dagje Urk te combineren met een bezoek aan onze winkel, gelegen aan de pittoreske haven.

De winkel is door de weeks geopend van 8.00 tot 18.00 uur.
We hebben op vrijdag koopavond tot 21.00 uur.
Tussen 13.00 en 14.00 uur zijn wij gesloten.

Adresgegevens
Handelskade 8-9
8321 KB
0527688080

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.