Elektrovakman Lub BakkerLub Bakker Electro is op Urk niet meer weg te denken uit de wereld van elektronisch apparatuur en witgoed. In de winkel aan de Handelskade vindt u een assortiment van audio- en videoapparatuur, wasautomaten, magnetronovens, grillbakovens, huishoudelijk apparatuur, mobiele telecommunicatie, faxen en zonnebanken. En alles voor aantrekkelijke prijzen. Het personeel is u graag van dienst voor technisch advies. Verder kunt u bij Lub Bakker terecht voor alle bijbehorende accessoires en alle merken inbouwapparatuur. Kortom, u vindt het bij VOF L. Bakker.

Lub Bakker ElektroVakman staat al sinds jaar en dag bekend als dé lokale, kwalitatieve speciaalzaak in consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. In de winkel vindt u uitsluitend de beste merken op het gebied van wit- en bruingoed, klein huishoudelijke apparaten en telecomproducten. Kwaliteit en betrouwbaarheid heeft de ElektroVakman hoog in het vaandel staan. Zo kunt u erop rekenen dat u, ook op de lange termijn, een geslaagde aankoop doet. Gegarandeerd door uw vakman!

Direct van uw aankoop genieten Als u bij de ElektroVakman een mooie aankoop heeft gedaan, wilt u daar natuurlijk ook meteen thuis van kunnen genieten. Daarom bezorgen ze grote producten snel én gratis bij u thuis. Dat hoort bij de vertrouwde service van de ElektroVakman. Evenals de perfecte aansluiting van de producten. En heeft u onverhoopt een keer een defect apparaat of een storing? Ook geen probleem! Onze deskundige, speciaal hiervoor opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en juiste oplossing.

Adresgegevens
Handelskade 6
8321 KB
0527686870

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.