Het Haventje van UrkZin in een gezellig avondje uit? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw zakenlunch? Een weekje aangemeerd op Urk en zin in een kopje koffie met gebak of een uitgebreid diner? Direct aan de haven van het vissersdorp Urk ligt eethuis/taveerne Het Haventje van Urk.

Stapt u eens binnen om de nautische sfeer van ons vroegere vissersdorp te proeven. Maar proeft u ook onze heerlijke plate gerechten, broodjes of gewoon een bordje frituurhapjes. 's Zomers is ons drukbezochte dekterras geopend. Op het boven- en onderdek kunt u heerlijk relaxen met uitzicht op de haven. Het Haventje van Urk biedt u een snelle en professionele bemanning in de bediening. Ook tijdens drukke perioden gaat voor onze 'crew' geen zee te hoog.

Adresgegevens
Wijk 2-15
8321 EP
0527690900

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.