Juwelier KaptijnKaptijn Juweliers is al meer dan dertig jaar actief als juwelier en als goudsmederij. De familie Kaptijn heeft er haar ambacht van gemaakt om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, mede dankzij de jarenlange kennis en ervaring.

De collectie van Kaptijn Juweliers is zeer compleet, van bekende horlogemerken als Raymond Weil, Seiko en Garonne, maar ook mooie sieraden van o.a. Zinzi en het bekende Otazu.

Vooral in de trouw- en relatieringen onderscheidt Kaptijn Juweliers zich door een zeer uitgebreide collectie van meer dan duizend soorten ringen. Natuurlijk ontbreken de topmerken Martinshof en Gerstner bij ons niet.

De goudsmederij heeft zich gespecialiseerd in bijzondere, nautische sieraden en heeft zich inmiddels een bekende naam verworven in de visserijwereld.

Voor Kaptijn Juweliers geldt: een tevreden klant is ons meer waard dan een geslepen diamant!

Adresgegevens
Wijk 2-64
8321 ES
0527682210

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.