Modecentrum G. OostModecentrum G. Oost is in de hele regio een begrip voor klassieke damesmode. Er is een uitgebreid aanbod van de merken Setter, Oscar-B, Erfo, Cavita, Gelco en vele anderen.

Daarnaast hebben we op de begane grond een Cecil shop met iedere maand nieuwe collecties.

Op de eerste verdieping brengen we jonge mode voor dames en heren. De merken Dreamstar, Tence en Enjoy brengen ook meerdere collecties per seizoen en zijn zeer betaalbaar. Daarnaast hebben we voor de heren een uitgebreid aanbod in vrijetijdsmode van Lerros en D5. Ook pantalons en jeans van Hedex en Smeets.

De bij ons geregistreerden klanten sparen voor Modegeld. Dit sparen gaat automatiesch wanneer wij Uw aankopen op Uw klantnummer boeken. Wanneer U 20 punten heeft gespaard (zie kassabon) wordt het modegeld thuisgestuurd en kunt U dit bij ons besteden.

Bij ons vindt U lingerie van Sloggi en Triumph als aanvulling op onze modecollecties.

Openingstijden:
Van 9.00 tot 18.00 uur
maandag vanaf 14.00 uur
zaterdag tot 16.00 uur
tussen 13.00 en 14.00 lunchpauze

Adresgegevens
Wijk 2-89
8321 et
0527687878

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Altijd een passend cadeau!