Lumme & LuppienIn het oude centrum van het vissersdorp Urk is de nieuwsgierige klant welkom bij Kiengerboetiek Lumme & Luppien.

Jarenlang is de kinderkledingwinkel een begrip zowel op Urk als in de regio. Van het begin af aan wisten klanten van heinde en verre Lumme & Luppien te vinden, niet alleen voor de aankoop van hun kinderkleren, maar ook voor een welgemeend professioneel advies. En vooral na de verbouwing in de zomer van 2006 is de winkel niet alleen overzichtelijker geworden door het grotere vloeroppervlak, ook is Lumme & Luppien vanuit zowel de Raadhuisstraat als de Prins Hendrikstraat bereikbaar!

Wat heeft Lumme & Luppien te bieden? Betaalbare kwaliteitskleding van peuter tot puber en dat alles van de meeste bekende merken. De collectie van Kiengerboetiek Lumme & Luppien omvat de bekende merken:

  • McGregor
  • Gaastra
  • Eager Beaver
  • Rags
  • Esprit
  • Name It met stoere kleren voor de jongens

Ook aan de meiden is gedacht met leuke spijkerkleding van Vingino, mooie rokken en leuke jurken van de bekende merken Jottum, Mim-Pi, RFG, Muy Malo en nog véél meer.

Kom gezellig even langs in de winkel  en laat u ook verrassen bij Kiengerboetiek Lumme & Luppien in Winkelcentrum Oud Urk.

Om Kiengerboetiek Lumme & Luppien te vinden mag de afstand naar Urk sinds kort geen bezwaar meer zijn, want Lumme & Luppien beschikt nu namelijk ook over een eigen webshop. Op snelle en eenvoudige wijze kunt u de kleren voor uw kleintjes en de oudere jeugd uitzoeken en via internet bestellen. Voor meer informatie kijkt u op www.lumme-luppien.nl of www.kinderkledingjottum.nl.

Adresgegevens
Wijk 2-65
8321 ES
0527684613

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.