Sportshop De CornerDe Corner Casual Sport is een gezellige sportzaak met de nadruk op kleding en schoenen, met maten van heel klein tot heel groot.

Met de vele merken die wij voeren kunnen we een breed publiek aankleden en wel van top tot teen, dwz kids van 1 jaar tot de oudere jeugd van wel 60 jaar! Ook hebben wij een grote collectie badkleding en voor de jongens en mannen een ruime keus in spijkerbroeken.

En altijd hebben we aanbiedingen in zowel schoenen als kleding. De ligging is in het winkel centrum OUD URK vlakbij de haven met zijn gezellige terrasjes. Het TEAM van DE CORNER heet U van harte welkom.

Adresgegevens
Wijk 2-102
8321 EV
0527685979

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk gevestigd in Museum Het Oude Raadhuis, Wijk 2-2  (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Het ideale Kerstcadeau!

De Oud Urk bon is het leukste cadeau om te geven en te ontvangen. Je kunt deze immers naar eigen wensen uitgeven?  Je zit niet vast aan een bepaalde winkel waar je iets moet besteden.  En waar de bon ook besteed wordt, het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de bon nu via onze webshop en deze worden geleverd met bijbehorende Kerst-enveloppen/verpakking.  Natuurlijk kunt u  er ook voor kiezen om de bonnen vooraf al in te laten pakken.  We zien uw bestelling graag tegemoet.