JeksizJeksiz verkoopt de kledingmerken Pieces, Levi’s, Circle of Trust, Saint Tropez, Soaked in Luxury, QS by s. Oliver en Garcia Heren.

Van Bronx, Blink en Levi’s verkopen we schoenen.

Het is een mix van stijlen en van prijzen. Jacolien: ,,We beginnen bij shirtjes van tien euro of leuke herenbroeken voor rond de vijftig euro. Aan de andere kant hebben ook duurdere merken in de winkel hangen. Ons schoenenassortiment willen we in de toekomst uitbreiden.” De kracht van de winkel ligt in het compleet kunnen aankleden van klanten.

Maria: ,,We hebben alles in huis en steken klanten van top tot teen in het nieuw. Daarnaast houden we van een persoonlijke benadering en staat de koffie altijd klaar in ons gezellige koffiehoekje.”

Adresgegevens
Wijk 2 - 6
8321 EP
0527687400

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk gevestigd in Museum Het Oude Raadhuis, Wijk 2-2  (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Het ideale Kerstcadeau!

De Oud Urk bon is het leukste cadeau om te geven en te ontvangen. Je kunt deze immers naar eigen wensen uitgeven?  Je zit niet vast aan een bepaalde winkel waar je iets moet besteden.  En waar de bon ook besteed wordt, het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de bon nu via onze webshop en deze worden geleverd met bijbehorende Kerst-enveloppen/verpakking.  Natuurlijk kunt u  er ook voor kiezen om de bonnen vooraf al in te laten pakken.  We zien uw bestelling graag tegemoet.