Vakantie XpertsWat zijn uw vakantieplannen voor dit jaar? Wilt u een reis die tot in de puntjes geregeld is of wilt u alleen een vliegticket? Wat u ook kiest wij kunnen u uitstekend helpen en verzorgen uw vliegtickets of verrassen u met bijzondere reisideeën voor een vakantie naar uw wens. Ver weg of dichtbij. Zonnige stranden, indrukwekkende safari’s, cultuurrijke steden en bijzondere accommodaties. En altijd weer bent u verzekerd van de 5 zekerheden van Vertrekpunt.

Eerlijk advies. Tijdens uw vakantie wilt u genieten. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u de beste vakanties aanraden, maar soms ook afraden. Wel zo eerlijk!

Reiskundig. Wij zijn gek op reizen! Waar u ook heen wilt: wij kennen de leukste bestemmingen. Prijsvergelijk. Wij hebben inzicht in de prijzen van alle reisorganisaties en airlines. Zo vergelijken wij de prijzen altijd met elkaar en voorkomen dat u te veel betaalt. Op maat. Niemand is hetzelfde. Samen zoeken we uit het aanbod naar uw vakantie of zonodig stellen we hem helemaal op maat voor u samen!

Continueservice. Voor, tijdens en na uw reis kunt u natuurlijk op onze service rekenen. Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor en nodigen u uit op ons reisbureau aan ‘t Klif. Dan bekijken we samen welke reis echt helemaal bij u past!

Mirjam, Jeanette, Jacobina, Marina en Linda

Adresgegevens
t Klif 9
8321 KG
0527686222

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk gevestigd in Museum Het Oude Raadhuis, Wijk 2-2  (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Het ideale Kerstcadeau!

De Oud Urk bon is het leukste cadeau om te geven en te ontvangen. Je kunt deze immers naar eigen wensen uitgeven?  Je zit niet vast aan een bepaalde winkel waar je iets moet besteden.  En waar de bon ook besteed wordt, het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de bon nu via onze webshop en deze worden geleverd met bijbehorende Kerst-enveloppen/verpakking.  Natuurlijk kunt u  er ook voor kiezen om de bonnen vooraf al in te laten pakken.  We zien uw bestelling graag tegemoet.