Slijterij de WijntapSlijterij de Wijntap is van alle markten thuis. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke whisky, binnen- en buitenlandse likeuren, speciaal bieren, maar ook voor een relatiegeschenk.

Met name het wijn-assortiment is zeer uitgebreid. Slijterij de Wijntap biedt u wijnen uit verschillende landen. Mocht onverhoopt een wijn niet in onze winkel te vinden, dan kunnen wij deze –bijna- altijd voor u bestellen. Voor mooie wijnpakketten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, als een relatiegeschenk of gewoon als cadeau.

Uniek is onze eigen wijntapperij met verschillende wijnen en porten! Kortom kom eens binnen in onze winkel, dit is zeker de moeite waard. Slijterij de Wijntap helpt u graag!

Adresgegevens
't Klif 2
8321 KG
0527683168

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.