Quickjewels Juwelier RomkesOnline juwelier Quickjewels (Juwelier Romkes) bezoekt u op Urk in de oogverblindende winkel. De meest trendy merken zijn hier verkrijgbaar. Swarovski, Fossil, Guess, Diesel, Michael Kors en Buddha to Buddha is een greep uit de uitgebreide collectie dames-, heren- en kindersieraden. Bent u op zoek naar een horloge, armband, ring of colliers? Quickjewels helpt u bij het vinden van uw nieuwe sieraad. Ook voor uw trouwringen staat Juwelier Romkes voor u gereed. Kom de collectie met eigen ogen bekijken!

Adresgegevens
Klifweg 6
8321 EH
0527 685 3

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Altijd een passend cadeau!