van Veen Interieur & By Liv / Woon en KadoWelkom bij van Veen Interieur en By Liv | Woon en Kado. Wij hebben van alles in huis om van uw woning een ‘thuis’ te maken. Met vloeren, raambekleding, gordijnen, meubels, accessoires en nog veel meer... Naast woninginrichting stofferen wij ook projecten en schepen.  Onder de noemer -woon en kado- vindt u in onze winkel woondecoratie, lifestyle en cadeauartikelen. Met een steeds wisselend assortiment is er altijd wat te zien. Geurzakjes, decoratie, kaarsen, potterie, kussens, plaids, decoborden, zeep of een cadeaupakket, u vind het hier allemaal. Ook zijn er diverse artikelen van Urk verkrijgbaar waaronder onderzetters, sleutelhangers, snoepdoosjes, aanstekers of ansichtkaarten. 

Adresgegevens
Wijk 2 89
8321 ET Urk
0527686986

E-mailadres Website

Laatste nieuws

Volgen op Twitter

Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk aan de Dormakade 1 (haven) 
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Intertoys-Koster Urk, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerstcadeau geven?

Kies dit jaar voor hét gemakscadeau van Urk en wees met meer dan 50 inleverpunten verzekerd van een passende waardering voor iedereen.
Je zit niet vast aan een bepaalde winkel en waar de bon ook besteed wordt; het komt ten goede aan de economie van Urk!

Bestel de Oud Urk bon nu via de webshop en deze wordt geleverd met bijbehorende Kerst verpakking.
We zien je bestelling graag tegemoet.